VERZENDING


Belangrijk: We verwerken de bestelling altijd zo snel mogelijk en in geval van 'in voorraad' verzenden wij je pakket de volgende dag. Zo doen we onze uiterste best om het zo snel mogelijk bij jou te krijgen.

We versturen onze pakketten via betrouwbare leveringsdiensten en volgen de markt om dit voor een zo voordelig mogelijke prijs te doen.

 

VERZENDING

Je pakketje wordt verstuurd via een betrouwbare partner zoals postnl of Bpost en zodra je bestelling verwerkt is, ontvang je een bevestigingsmail met daarin je trackingcode en een link naar de trackingpagina. 

Wat de levertermijn betreft moet je een 3-5 werkdagen rekenen vanaf het moment dat je bestelling verwerkt is. Hou de trackingpagina in de gaten voor meer informatie.

 

GRATIS VERZENDING

Vanaf je bestelt voor €100 of meer, is de verzending gratis. Voor de levertermijn gelden dezelfde voorwaarden als de paragraaf hierboven.

 

VRAGEN?

Heb je je pakketje niet ontvangen en kan je het niet volgen via het trackingnummer? Mail dan naar hey@jerremy.be en we zoeken onmiddellijk naar een oplossing.