WAT IS JERREMY


Reeds jaren lag 'Jerremy' op het bureau van 'bluetown', een audio- & videoproductie lab uit Waregem. Maar je kent het wel, altijd 'druk druk druk' waardoor het helaas 'te lang' bleef liggen op dat bureau.

Een wereldwijde covid-pandemie bracht onrust, rust, een uitgedunde agenda en een blik op een verhaal dat toch maar eens verteld moest worden. De liefde voor minimalistische ontwerpjes en typografie resulteerde in een breed assortiment van 'merchandising' onder de naam 'Jerremy'. Voor jezelf, maar vooral om aan iemand anders te tonen dat ook hij uniek is (#iedereenuniek).

Met de opbrengst steunen we projecten die ons dierbaar zijn zoals onze muzikale hotspot #vanrsl 'The Art Factory maar vooral schenken wij voor elk verkocht product €2 aan de organisatie awel.be. Deze organisatie is nodig om een antwoord te bieden aan iedereen die zich soms minder 'uniek' voelt. Waarom 'Jerremy' en onze steun lees je hier.

Je verwent dus niet alleen jezelf of iemand anders, maar je steunt er ook broodnodige organisaties mee die een luisterend oor bieden dat verder gaat dan: ‘Alles goed?’.

Al onze artikelen zijn fairtrade, ecologisch en met veel liefde ontworpen en gemaakt.

* 'Jerremy' zit veilig onder de vleugels van bluetown.